HHPP-Logo-8cm-RGB.png

Welkomstwoord

Welkom op de website van de St. Josephkerk!

De Sint Josephkerk hoort bij de parochie HH. Petrus en Paulus
die deel uitmaakt van het bisdom Rotterdam.

Van buiten een groots gebouw. Van binnen een prachtige kerk. Bedoeld om Jezus te ontmoeten en Hem beter te leren kennen. Een plaats dus van geloof! Want God heeft ons niet geschapen om niet te geloven! Geloven in Christus verrijkt je leven!

Hier in de Sint Josephkerk komen mensen van alle leeftijden, van 0 tot in de 90. Een geloofsgemeenschap die groeit. Centraal staat de levende Heer, aanwezig in de Heilige Eucharistie. Er is tijd voor Eucharistische aanbidding en biechthoren. Gebedsgroepen, koren, geloofverdieping, kindercatechese, Nieuwe Bewegingen, ondersteuning van een parochie op Haïti… alles is er te vinden.

We doen dit bewust in verbondenheid met de Wereldkerk, met de Paus en bisschoppen. Met de gemeenschap van de heiligen: Maria, Sint Joseph, Pater Pio, Thérèse van Lisieux en zoveel anderen.

Als je nog niet zo veel van Jezus weet of verdieping zoekt voor je geloofsleven, is er de o.a. de Alpha-cursusCaFE of de internetcursus Waarom Jezus? 

JHS3.JPGVoor vragen kun je hier terecht, maar je bent natuurlijk altijd welkom in de kerk aan de Herensingel 3 in Leiden. Ook na de Heilige Mis ben ik of diaken Clavel graag bereid je vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

Van harte welkom,

Pastoor Jeroen Smith