Vieringen 1e_H.Communie_Joseph_2011_011.jpg

Eucharistieviering

Iedere zondag om 11:30 uur en op woensdag om 19:00 uur (18:30 biechtgelegenheid).

De preken (inclusief Evangelielezing) zijn te beluisteren via Soundcloud (preken zijn vrijwel identiek aan die in de Lodewijkkerk).

Koren

Drie koren zingen om en om volgens een rooster:

 - Dames- en herenkoor
 - Magnificatkoor
 - Gregoriaanse Schola

17_oktober_2011_057.jpg

Kinderwoorddienst en crèche

Tijdens iedere zondagse Eucharistieviering van 11.30 uur is er voor kinderen van 8 tot 12 jaar een aparte kinderwoorddienst. De kinderen worden aan het begin van de viering hiervoor uitgenodigd.

Voor de allerkleinsten is er een aparte crèche beschikbaar. Ouders of begeleiders kunnen hier rechtstreeks de Mis volgen via een televisiescherm.

De ingang van de crèche en de ruimte voor de kinderwoorddienst is recht achterin de kerk.

Koffie en tijd voor ontmoeting

Iedere zondag na de Eucharistieviering in de Ridderzaal aan de Alexanderstraat, koffie, thee en limonade voor de kinderen.

Poolse Mis

Speciaal voor Poolse gelovigen wordt elke zondag om 17.00 uur de Eucharistie gevierd in de Poolse taal. Niet-Poolse gelovigen zijn uiteraard ook van harte welkom bij deze vieringen. Meer informatie zie de website van de Poolse gemeenschap.

Speciale vieringen

Voor de vieringen rond Kerstmis, Goede Week en Pasen houdt u de homepage in de gaten. 

Aanbidding en biechtgelegenheid 

Iedere woensdag om 18:30. Aansluitend om 19:00 uur Eucharistieviering.

Rozenkrans

In de maanden mei en oktober wordt op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag om 19.00 uur de rozenkrans gebeden. Op de woensdag om 18.30 uur.

Misdienaars

Volgens een rooster assisteren een aantal misdienaars bij de Eucharistievieringen op zondag en op Hoogfeesten. Tevens zijn de misdienaars verantwoordelijk voor het ophalen van het kaarsengeld. Eén keer per jaar wordt er voor de misdienaars een misdienaarsuitje georganiseerd. Voor de iets oudere misdienaar is er de mogelijkheid om altaarassistent te worden.