Joseph Youth

Kinderwoorddienst en creche

Tijdens de zondagse Eucharistieviering van 11.30 uur is er voor de kinderen van 6 tot 12 jaar een aparte kinderwoorddienst. De kinderen worden aan het begin van de viering hiervoor uitgenodigd. Voor de allerkleinsten is een crècheruimte beschikbaar waar ouders of begeleiders de Mis kunnen volgen via een televisiescherm. De ingang van de creche- en kinderwoorddienstruimte is achterin de kerk rechts.

Kindercatechese

Elke week geven ervaren catechisten kindercatechese aan kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Er zijn aparte groepen van 3-6 jaar, 6-9 jaar en 9-12 jaar. De gegeven methode is de Catechese van de Goede Herder.
Zie voor meer informatie: www.catechesegoedeherder.nl 

Kinderen-aan-het-werk-en-gebedstafel.jpg

Tieners

Logo_RKJ_Leiden_Tieners.jpg

De tienergroep is een maandelijks bij elkaar komende katholieke club tieners uit heel Leiden. Naast samen eten en plezier met elkaar maken, verdiepen we ons hoe we Christus beter kunnen leren kennen en zetten we ons in voor onze naasten.Heb je afgelopen jaar je vormsel gedaan of zit je op de middelbare school? Wees dan welkom om een keer bij ons te komen kijken.
Voor meer informatie: tieners@rkjleiden.nl en www.rkjleiden.nl/tienergroep

Jongeren

RKJ_Leiden.png

De Rooms-Katholieke Jongerengroep van Leiden is een open groep die om de week op donderdag samenkomt. Samen willen we groeien in vriendschap met elkaar en in ons geloof. We gaan regelmatig gezellig borrelen, discussiëren of luisteren naar interessante lezingen. Ook als je niet katholiek bent ben je van harte welkom!
Zie voor meer informatie: www.rkjleiden.nl