Steun de restauratie

Uw steun

De St. Josephkerk wil graag een teken van hoop en liefde blijven in Leiden.
U kunt ons steunen door uw gebed en door uw gift over te maken op:
Bankrekening: NL 57 INGB 0000602334 
T.n.v. HHPP Par kern OLV Hemelvaart en St-Joseph te Leiden
Giften aan de St. Josephkerk komen in aanmerking voor belastingaftrek.

St_Joseph_wijn_site.jpg

St. Josephwijn

Voor de restauratie bieden we een speciale editie St. Josephwijn onder het motto 'Een bekroonde wijn met passie voor een kerk met passie'. Een prachtige wijn die heel toegankelijk, fruitig en doordrinkbaar is en eigenlijk ‘altijd kan’ zowel bij een borrel als bij het eten. Deze Franse wijn heeft verschillende prijzen gewonnen. Een universele wijn die door de echte kenners met een 8,5 is beoordeeld.

Een prachtige wijn die heel toegankelijk, fruitig en doordrinkbaar is en eigenlijk ‘altijd kan’ zowel bij een borrel als bij het eten. De wijn heeft verschillende prijzen gewonnen  Een universele wijn die door de echte kenners met een 8,5 is beoordeeld.

De rode Arjolle is een assemblage van hoofdzakelijk cabernet sauvignon en cabernet franc, aangevuld met merlot. Tijdens de gisting weken de druiven een relatief korte tijd in, waardoor de smaak toegankelijk en aangenaam soepel blijft. In combinatie met het jeugdige fruit is dit dé wijn voor alledag: altijd toegankelijk en - eventueel licht gekoeld - heerlijk als aperitief. Een uitstekende begeleidende wijn aan tafel.

De wijn kost een tientje per fles maar een doosje van zes voor 50 euro. 
Contactpersoon: Stefan Tax via: stefantax@hotmail.com of 06 - 53 58 85 69 

'Drink je wijn met een opgewekt hart' Prediker 9,7